Service & Onderhoud

Voltium is sterk in het elektrotechnisch en elektromechanisch service en onderhoud. Een hoge beschikbaarheid van het machinepark en bedrijfsinstallaties is de dagelijkse uitdaging voor vele bedrijven in het industriële segment. Voltium kent daarin als geen ander de problemen waar haar opdrachtgevers mee geconfronteerd worden. Defecte installaties vragen snelle reparatie en herstel of een tijdelijke oplossing waarna een definitieve herstel kan plaats vinden. Snelle actie, vlotte levering van componenten door een goede selectie van leveranciers en vooral kundige servicetechnici met een brede technische know-how en ervaring in uiteenlopende installaties en technologieën zorgen voor een hoge beschikbaarheid.

Uiteraard kan daar waar opdrachtgevers een meer structurele opzet van hun onderhoud wensen ook op contractbasis worden gewerkt. Onderdelen die daar o.a. in opgenomen kunnen worden zijn: periodiek preventief- en correctief onderhoud, storingsdiensten en beheeractiviteiten waaronder onderhoudsplanning, inspectie en aanwijzingenbeleid voor technici. Ook complete uitbesteding van uw technische dienst behoort tot de mogelijkheden. U voldoet daarmee ook aan de alle wettelijke eisen op het gebied van machineveiligheid die aan hedendaagse installaties worden gesteld.

Voltium biedt ruime mogelijkheden om de de zorg voor het machine- en installatiepark, zonder alle daarom heen hangende organisatorische aandacht, veilig en in professionele handen worden te leggen en vooral de daarbij behorende kosten onder controle te houden. Een no-nonsense aanpak met pragmatische oplossingen voor een continue bedrijfsvoering.